Blog

Nyomtat

A kandalló ajtajának kiválasztását természetesen elsősorban a berendezés tulajdonságai határozzák meg, ám a különféle lehetőségeknek köszönhetően ízlésünknek megfelelően dönthetünk.

Az egyszerű kandallóajtó általában 350x450 mm méretű, választható egy és kétszárnyú, vagy fogantyús, esetleg fogantyú nélküli változat. A hamuajtók mérete 160x350 körül mozog átlagosan, a tisztítóajtók ennél kisebbek.

Az ajtók általában vasöntvényből készülnek, és hőálló üveg van bennük, néhány típushoz szikrafogó kiegészítők is vannak. Rengeteg féle mintával elérhetőek a kandallóajtók, így olyan stílusút választhatunk, amely már meglévő berendezéseinkhez is tökéletesen illik. Felületük lehet festett, csiszolt, esetleg antik, és színek tekintetében is válogathatunk a klasszikusabb és modernebb kivitelek között.

Ha Ön is kandallóajtót keres, és még nem tudja, milyen típust válasszon, bátran forduljon hozzánk! Tegye egyedivé kandallóját egy szép ajtóval! Tekintse meg referenciáinkat galériánkban, és merítsen ihletet munkáinkból!

 Kályhacsempemanufaktúra facebook megosztás