Blog

Nyomtat

kandalló, kandalló építésHázat épít, vagy ingatlant újít fel, és kandallóval fűtene? Az időtálló kivitelezés, és a biztonságos működtetés érdekében számos tényezőt fontos figyelembe venni.

Könnyen behozható az ősi tűz látványa a lakóingatlanba, ha kandalló működtetésére van lehetőség. Hasznos és stílusos fűtőeszköz, amely kellemes hangulatot teremt mindenki otthonában.

Annak érdekében, hogy megfelelően töltse be a szerepét, biztonságos legyen a használata, és látványos berendezési elemként a megfelelő helyre kerüljön, már a tervezésnél szükség van több szempont figyelembevételére.

A kandalló építését megelőzően gondolni kell arra, hogy a tűztér meghatározott méretű területet foglal el, és a kémény távolsága is lényeges. A vakolás után, de még a burkolás, a glettelés, a festés előtt célszerű a kandalló építést lebonyolítani.

Rusztikus, kőburkolatú kandalló esetén tanácsos a padlórészt teljesen leburkolni, mivel a berendezést határoló kőburkolatok, valamint a fatároló miatt nehéz lesz a burkolatot jól hozzáigazítani. Ha laminált padló vagy parketta felhasználására készül, ezt megelőzően érdemes a kandalló építését elvégezni, ugyanis csak így óvhatja meg a felületeket a sérüléstől.

Fontos, hogy minden követelménynek eleget tegyen, ezért a saját ötletei mellett fontos a szabályokra is ügyelni. Hozzáértő szakembereink segítenek, így semmilyen gondja nem adódik a kandalló építés során.

Valósítsa meg a terveit, és működtessen olyan fűtőeszközt, ami minden szempontból megfelel az igényeinek! Gondolja át időben, hogy mikor, milyen feladatok ellátására lesz szükség, így megkímélheti magát a kellemetlenségektől!

Kandallók kivitelezésével foglalkozó munkatársaink hasznos tanácsokkal látják el, és egyéni kérése szerint biztosítják a tökéletes berendezést. Egyedi kályhacsempével burkolt termékeket nyújtunk, amelyek hosszú éveken keresztül teszik szebbé és komfortosabbá az ingatlanokat. Bármilyen kérdése merül fel a kandalló építéssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal, és ossza meg velünk egyéni elképzeléseit!

 Kályhacsempemanufaktúra facebook megosztás