Kályhacsempemanufaktúra Kft. Zalaegerszeg

Nyomtat

zalaegerszegi kályhacsempe gyártás többmint fél évszázados múlttal rendelkezik. Haladó hagyományait, gyártási kultúráját több vállalkozás is magáénak vallja. Meggyőződésünk, hogy ezen hagyományok továbbélését, továbbfejlesztését, korszerű technológiai megoldásokkal való ötvözését leghitelesebben Cégünk tudja képviselni. Erre kötelez minket többek között a régi zalaegerszegi cserépkályha gyárban, és 1999-óta vállalkozásunkban megszerzett több mint 30 éves gyártási tapasztalatunk is.

Nevünkhöz fűződik -a kerámiaiparban nagy tekintéllyel rendelkező kollégával közösen- a kályhacsempe műszaki irányelveinek kidolgozása és harmonizálása a vezető európai országok szabványaival, műszaki előírásaival, amit a Magyar Szabványügyi Testület az MSZ 21512:2006 számmal "Kályhacsempe" néven Magyar Szabványként kiadott, és mely azóta a magyarországi kályhacsempe minősítés alapja.

Referenciánk a temérdek pozitív vásárlói visszajelzés, valamint az évek során  megépült és kifogástalanul működő több mint  tízezer cserépkályha és kandalló.

Termékfejlesztésünk és gyártásunk során soha nem  célunk az éppen aktuális trendek, divatirányzatok másolása, átgondolatlan követése. Hisszük, hogy a  cserépkályha, kandalló egy több generáción is átívelő tüzelő berendezés, a hagyományos, letisztult formavilág a korszerű gyártástehnológia alkalmazásával együtt a vásáróközönség széles rétegeinek elképzeléseivel találkozik. Kályhacsempéinkből a minták,  idomok és a színek kombinálásával számtalan klasszikus, modern és minimál stílusú cserépkályha és kandalló forma alakítható ki.

Átalakított honlapunkon arra törekedtünk, hogy minél teljeskörűbben tudjuk bemutatni Cégünket, termékeinket,  és sok cserépkályha és kandalló építéssel kapcsolatos kérdésre  rövid és elfogulatlan választ  adjunk.

A Cserépkályha és Kandalló menüpontokban részletesebb tájékoztatást adunk az adott tüzelőberendezés szerkezetéről, tulajdonságairól, építéséről, üzemeltetésének módjáról, hogy választását ezzel is megkönnyítsük.
Különösen szeretnénk figyelmébe ajánlani a Fontos kérdések menüpontot.

Cserépkályha, kandalló és tűzhely galériáinkban a kályhacsempéinkből épített tüzelőberendezések változatos formáival találkozhat.

Kellemes és hasznos böngészést kívánunk honlapunkon!

Üdvözlettel:
Abért István
ügyvezető igazgató
Kályhacsempe Manufaktúra Kft.


Cím:

H-8900 Zalaegerszeg, Zrínyi M. u. 87.

Telefonszám:

+36 92/510-235

IWIWSatartlapGoogle bookmark